Di Maria: Ik ben Van Gaal enorm dankbaar, dankzij hem speel ik nu bij United
"Ik zal elke wedstrijd alles geven en aantonen dat mijn komst naar United het waard is"

Di Maria: "Ik ben Van Gaal enorm dankbaar, dankzij hem speel ik nu bij United"

18-09-2014 11:35
1

Angel di Maria is Louis van Gaal zeer dankbaar. De trainer van Manchester United maakte zich hard voor de komst van de Argentijnse buitenspeler, die uiteindelijk voor een recordbedrag van 75 miljoen euro werd overgenomen van Real Madrid.

Di Maria wil in Manchester het gelijk van Van Gaal aantonen en zijn astronomische transfersom rechtvaardigen. "Van Gaal was heel belangrijk voor mij als reden om naar Manchester United te komen", zegt Di Maria donderdag in de Engelse media. "Hij was één van de eerste mensen die sprak over het aantrekken van mij. De coach heeft altijd het laatste woord over de spelers die hij wil hebben. Ik ben Van Gaal enorm dankbaar want dankzij hem speel ik nu bij United."

"Ik probeer elke dag beter te worden en dat is de reden waarom ik naar United ben gekomen. Ik moest mijn leven veranderen. Ik zal elke wedstrijd alles geven en aantonen dat mijn komst naar United het waard is", zegt Di Maria. Manchester United boekte afgelopen weekend pas zijn eerste seizoenszege in de Premier League. Op Old Trafford werd Queens Park Rangers met 4-0 verslagen.