Wenger: Het meeste spijt heb ik van het mislopen van Cristiano Ronaldo
"Niet alleen haalde ik hem niet naar Arsenal, hij tekende nota bene voor Manchester United"

Wenger: "Het meeste spijt heb ik van het mislopen van Cristiano Ronaldo"

18-09-2014 15:26
1

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft het meeste spijt van het mislopen van Cristiano Ronaldo. De trainer onthult donderdag dat hij in 2003 heel dicht bij het aantrekken van de voetballer was. Ronaldo verruilde Sporting Portugal echter voor Manchester United.

"Het meeste spijt heb ik van het mislopen van Cristiano Ronaldo. Ik was zo dicht bij. Niet alleen haalde ik hem niet naar Arsenal, hij tekende nota bene voor Manchester United. Dat doet vandaag de dag nog steeds pijn", zegt Wenger donderdag. De Fransman had nog een opmerkelijke uitspraak in huis. Gevraagd naar wie zijn favoriete aankoop was kwam Wenger niet met Thierry Henry of Dennis Bergkamp op de proppen, maar met Lauren.

Lauren, een voetballer uit Kameroen, stond tussen 2000 en 2006 onder contract bij Arsenal. In delen van die periode was de club uit Londen vrijwel onverslaanbaar. Het leverde de ploeg in het seizoen 2003/2004 de bijnaam The Invincibles op. In dat jaar bleef Arsenal een heel seizoen lang ongeslagen. "Ik zal nooit zeggen welke speler de beste speler was, maar ik denk dat het aankopen als Lauren zijn. Spelers die jij spot en niemand anders."