Cillessen over Vermeer: Nee, ik zou nooit voor Vitesse willen spelen
"Maar dat is mijn keuze en ik respecteer de keuze van Kenneth"

Cillessen over Vermeer: "Nee, ik zou nooit voor Vitesse willen spelen"

18-09-2014 17:01
15

De Klassieker van zondag is ook een treffen tussen twee keepers die de afgelopen jaren nog collega's waren. Jasper Cillessen zag Kenneth Vermeer afgelopen maand naar Feyenoord trekken en vertelt nu dat hij zo'n keuze nooit zou hebben gemaakt.

"Ik hoop dat hij een mooie wedstrijd speelt, maar dat wij wél winnen", blikt Cillessen vooruit op het beladen duel van zondag. Over de keuze van Vermeer lijkt hij weinig kwijt te willen. Totdat AT5 de vraag stelt of de ex-NEC'er ooit voor Vitesse zou willen en kunnen spelen. "Nee", reageert Cillessen. "Maar dat is mijn keuze en ik respecteer de keuze van Kenneth."

De sluitpost vindt het jammer dat de fans zondag niet aanwezig kunnen zijn. "Het publiek heeft ons er woensdagavond enorm doorheen getrokken. Helaas konden we ze niet belonen met drie punten. Uit tegen Feyenoord is een mooie wedstrijd. Maar de mooiste wedstrijden blijven toch altijd thuiswedstrijden. Het allerbelangrijkste is gewoon om de volle winst te pakken. En of dat mooi of lelijk gebeurt, dat maakt niet uit."