Toornstra: We kunnen veel goedmaken door van Ajax te winnen
Middenvelder baalt van defensieve blunders

Toornstra: "We kunnen veel goedmaken door van Ajax te winnen"

18-09-2014 23:45
17

Jens Toornstra was donderdagavond één van de minst slechte spelers aan de kant van Feyenoord. De middenvelder, die voor het eerst in de basis startte, kon echter niet voorkomen dat Sevilla FC op halve kracht met 2-0 te sterk was voor de Rotterdammers.

Toornstra was met een vrije trap op de paal nog dichtbij een doelpunt. "Dat was zonde", zei de ex-speler van FC Utrecht tegen De Telegraaf. "De tegengoals hadden we kunnen voorkomen als we goed hadden gestaan in het veld. Het is zonde als zij twee keer uit een vrije trap kunnen scoren. Het ging iets te gemakkelijk voor Sevilla en aan onze kant viel de goal helaas net niet."

Feyenoord speelt zondag in eigen huis tegen aartsrivaal Ajax. Een cruciale wedstrijd, aldus Toornstra. "We kunnen dan veel goedmaken door van Ajax te winnen." Het vertrouwen bij de Rotterdammers is echter broos na de nederlagen tegen Willem II en Sevilla. "Het vertrouwen kan na twee keer verliezen zeker beter, maar we hebben vandaag goed uit de organisatie gevoetbald. Daar moeten we aan vasthouden."