Moisander kan 'onmogelijk tevreden zijn': Ik word een beetje moe van mijn fouten
"Wij waren echter lang te angstig. Dat was duidelijk. Volledig onnodig ook

Moisander kan 'onmogelijk tevreden zijn': "Ik word een beetje moe van mijn fouten"

19-09-2014 08:43
15

Niklas Moisander wil nog weleens een steekje laten vallen. De Finse verdediger van Ajax staat bekend om zijn 'Frank de Boertjes', ook in zijn tijd bij AZ kwam er zo nu en dan een slippertje voorbij. Dat moet maar eens afgelopen zijn, vindt de Ajacied

Ook in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain ging Moisander kort na rust een keer de mist in. De fout zit Moisander hoog, blijkt uit een gesprek met Sp!ts. "Ik word een beetje moe van mijn fouten. Laatst in het Finse elftal had ik er ook al één. Dat mag gewoon niet. Als Lucas die fout van mij had afgestraft, was de wedstrijd gespeeld geweest. Daarom kan ik onmogelijk helemaal tevreden zijn", aldus Moisander tegenover de krant.

Ondanks zijn slippertje hield Ajax een punt over aan het Champions League met de topclub uit Parijs (1-1). Moisander wil het vertrouwen dat Ajax heeft opgedaan tegen de steenrijke Fransen koesteren en meenemen naar aankomende zondag, wanneer de kampioen in de Kuip Feyenoord treft. "We hebben een beetje geluk gehad. Maar er was wel heel veel ruimte om te voetballen, wij waren echter lang te angstig. Dat was duidelijk. Volledig onnodig ook."

"Je kan altijd met ruime cijfers verliezen van een ploeg als PSG, omdat ze zulke goede spelers hebben. Maar je moet er wel in geloven. Dat geloof kwam er pas echt in de slotfase. Maar de tweede helft tegen de Franse kampioen heeft ons veel vertrouwen gegeven. We hebben toen laten zien dat we ook kunnen voetballen tegen dit soort goede ploegen", aldus Moisander.