'Voor Feyenoord wel, voor Ajax niet, want wij spelen Champions League'
Ajax leeft met vertrouwen toe naar Klassieker

'Voor Feyenoord wel, voor Ajax niet, want wij spelen Champions League'

19-09-2014 09:23
2

In Amsterdam is na slechte wedstrijden tegen PSV, FC Groningen en Heracles Almelo vertrouwen getankt tegen Paris Saint-Germain. Niklas Moisander en Davy Klaassen leven daardoor met een goed gevoel toe naar de Klassieker van zondag.

"Wij zijn helemaal klaar voor Feyenoord", vertelt aanvoerder Moisander vrijdag in Sp!ts. "We moeten tegen Feyenoord brengen wat we tegen PSG hebben kunnen brengen en eigenlijk nog meer. Want in de Kuip zullen we waarschijnlijk niet zoveel ruimte krijgen. Als ze inzakken zal het tempo omlaag gaan. Maar het wordt sowieso heel moeilijk in Rotterdam, zij kunnen veel goedmaken door van ons te winnen."

Klaassen denkt dat er wél ruimte zal komen. "Feyenoord moet ook, dus die zullen ook wat ruimte moeten weggeven. We moeten gewoon winnen. Ik heb geen idee wat Feyenoord gaat doen. We zien het wel. Dat is in principe niet belangrijk. Als wij gewoon ons goede spel spelen tenminste. Voor hun is het de wedstrijd van het jaar, voor ons niet. Het is wel één van de mooiste wedstrijden, maar niet de mooiste. Wij spelen Champions League, ja zo is het wel."