Braziliaan redt in absolute slotfase punt voor Beerens en Heitinga
Heitinga basisplaats alweer kwijt in Berlijn

19-09-2014 22:35

Hertha BSC wacht nog steeds op de eerste competitiezege van dit seizoen. Het elftal van trainer Jos Luhukay ontsnapte vrijdag in de uitwedstrijd bij SC Freiburg met een gelijkspel (2-2). Ronny bezorgde de club uit de hoofdstad van Duitsland diep in blessuretijd een punt.

Hertha BSC kwam op achterstand door een treffer van Marie-Olivier Kempf. Ronny tekende voor de gelijkmaker (1-1). Felix Klaus dacht de thuisclub met een doelpunt in de 79ste minuut een zege te bezorgen, maar kwam een klein kwartier later bedrogen uit. Ronny kroonde zich namelijk tot de held van Hertha BSC door de stand weer gelijk te trekken.

De voor ruim een miljoen euro van AZ overgekomen Roy Beerens speelde de hele wedstrijd voor Hertha BSC. John Heitinga, die transfervrij overkwam van Everton, deed alleen het laatste kwartier mee bij de club uit Berlijn, die in vier duels slechts vier puntjes heeft verzameld.