Ik heb weinig kwetsende woorden naar mij toe gekregen, alleen vanuit Amsterdam
Doelman vergeet verleden en gaat vol voor de winst tegen Ajax

"Ik heb weinig kwetsende woorden naar mij toe gekregen, alleen vanuit Amsterdam"

19-09-2014 23:24
10

Kenneth Vermeer kijkt uit naar de klassieker van aanstaande zondag. De doelman zal dan voor het eerst in het shirt van Feyenoord aantreden tegen Ajax, de club waar hij het grootste deel van zijn leven speelde.

De transfer van Vermeer deed veel stof opwaaien, maar de sluitpost laat aan de NOS weten in Rotterdam vrijwel nergens last van te hebben gehad. "Ik heb normaal kunnen trainen, weinig kwetsende woorden naar mij toe gekregen, alleen vanuit Amsterdam dan, maar voor de rest heb ik vrij rustig mijn ding kunnen doen."

Wedden

Meer odds

De Ajax-fans gaan erg ver om hun onvrede kenbaar te maken aan Vermeer, maar die haalt daarover zijn schouders op. "Als je naar social media kijkt en naar mijn Facebook-pagina dan weet je wel genoeg. Maar daar sta ik boven, daar reageer ik niet op. Voor de rest is het vooruitkijken."

"Ik heb veertien jaar bij Ajax gespeeld, dus het zal wel een speciale wedstrijd voor mij zijn. Maar buiten dat, je bent een sportman, ik speel nu voor Feyenoord en voor mij is het nu zaak dat wij aankomende zondag gaan winnen", besloot de Oranje-international.