Ik weet zeker dat AC Milan binnen twee, drie jaar terugkeert aan de wereldtop
Berlusconi heeft veel vertrouwen in Rossoneri

"Ik weet zeker dat AC Milan binnen twee, drie jaar terugkeert aan de wereldtop"

20-09-2014 11:26
3

Na een uitstekende seizoensstart kijkt AC Milan-president Silvio Berlusconi met veel vertrouwen vooruit naar de toekomst van de Italiaanse club. De voormalig Italiaanse premier verwacht dat de Rossoneri binnen een paar jaar weer kunnen wedijveren met de Europese top.

Onder de nieuwe trainer Filippo Inzaghi is Milan na een teleurstellend seizoen weer de goede weg ingeslagen. "Tussen 2003 en 2007 wonnen we alles wat er te winnen viel in de wereld. Nog steeds zijn we de club met de meeste internationale prijzen. Ik denk dat wij in twee of drie jaar, wanneer we onze selectie verder versterken, terug kunnen keren op de plek die we verdienen. Namelijk aan de top van Italië, Europa en de wereld."

Dit weekend wacht Milan een zware test, wanneer de club het moet opnemen tegen landskampioen Juventus. "Ik heb de spelers gesproken en ze gezegd dat deze wedstrijd niet alleen belangrijk is, maar ook fundamenteel. De fans zullen de teleurstellingen van de laatste twee jaar namelijk vergeten wanneer er goed gespeeld wordt en Juventus wordt verslagen", besluit Berlusconi tegenover Milan Channel.