Ajacied Kishna mag door blessure van ploeggenoot mee naar De Kuip
Schöne is er niet bij

Ajacied Kishna mag door blessure van ploeggenoot mee naar De Kuip

20-09-2014 13:03
4

Ricardo Kishna neemt bij Ajax de plek in van de geblesseerde Lasse Schöne in de selectie voor de wedstrijd zondag tegen Feyenoord. Dat heeft trainer Frank de Boer zaterdag bekendgemaakt. Schöne ontbreekt in het duel wegens liesklachten.

Kishna was er woensdag niet bij toen Ajax in Amsterdam in de Champions League aantrad tegen Paris Saint Germain. Trainer Frank de Boer verklaarde dat als volgt: "Het rendement van El Ghazi is op dit moment hoger dan dat van Kishna. Vergeet niet waar Ricardo vandaan komt, met zijn zware knieblessures. We zijn heel voorzichtig met hem."

De selectie van Ajax werkte zaterdag zoals gebruikelijk in de aanloop naar de Klassieker de laatste training af in de ArenA in het bijzijn van publiek. Naast Kishna maken onder meer Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Arek Milik en Stefano Denswil ook deel uit van de groep.

De volledige spelersgroep van Ajax voor de Klassieker: 
Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Lucas Andersen, Arek Milik, Anwar El Ghazi, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Nick Viergever, Niki Zimling en Diederik Boer