Atlético heeft niet het volle pond na knappe comeback
Kampioen verspeelt punten

20-09-2014 22:21

Atlético Madrid heeft zaterdag twee punten verspeeld in de Primera División. De regerend landskampioen boog een achterstand tegen Celta de Vigo op knappe wijze om in een voorsprong, maar leverde die ook weer in. Het duel in Madrid eindigde in 2-2.

Celta de Vigo nam in Vicente Calderón brutaal het voortouw. Pablo Hernández bracht de gasten na negentien minuten op 0-1. Miranda herstelde na een half uur het evenwicht, waarna Diego Godín nog voor rust de Madrilenen op 2-1 zette. Nolito benutte na rust namens Celta een strafschop en bepaalde daarmee de eindstand.

Atlético Madrid heeft door de remise acht punten na vier duels en staat tweede achter FC Barcelona. De Catalanen hebben echter nog een duel tegoed en nog geen punten verspeeld. Barça kan zondag bij winst op UD Levante dan ook al een flink gaatje slaan.