Zivkovic vecht voor kans in Amsterdam: Het liefst speel ik natuurlijk in Ajax 1
Aanvaller is nog altijd dolgelukkig bij nieuwe werkgever

Zivkovic vecht voor kans in Amsterdam: "Het liefst speel ik natuurlijk in Ajax 1"

21-09-2014 07:00
21

Richairo Zivkovic maakte in de zomer de overstap van FC Groningen naar Ajax. Dit seizoen moet de aanvaller tot dusver genoegen nemen met het spelen van wedstrijden in het beloftenteam, desondanks heeft hij het naar zijn zeggen goed naar zijn zin in zijn nieuwe werkomgeving.

"Of het mij allemaal snel genoeg gaat? Het liefst speel ik natuurlijk in Ajax 1", aldus het talent tegenover de camera van FOX Sports na het verloren uitduel met Roda JC (1-0).

Wedden

Meer odds

Zivkovic is zeer realistisch als het gaat over zijn huidige situatie bij de regerend landskampioen. Hij baalt dan ook niet van het feit dat hij na vele wedstrijden voor FC Groningen in de Eredivisie nu zijn opwachting moet maken in de Jupiler League voor Jong Ajax. "Nee natuurlijk niet. Ik moet gewoon laten zien bij Jong Ajax dat ik mijn kans moet krijgen in Ajax 1. Dus ik moet niet klagen."

De aanvaller kreeg tijdens de wedstrijden in de Jupiler League weinig kansen om te scoren, Zivkovic wenst de 'schuld' daarvan niet alleen neer te leggen bij zijn ploeggenoten. "Dat ligt aan beide kanten. Soms krijg ik de bal niet, maar soms moet ik ook meer doen om de bal te krijgen. Voor de rest moet ik misschien beter vrijlopen", aldus Zivkovic die op de vraag of hij nog dolgelukkig was bij Ajax kort en bondig reageerde. "Zeker".