Feyenoord waarschijnlijk zonder Immers tegen aartsrivaal Ajax
Hamstringblessure voor middenvelder

Feyenoord waarschijnlijk zonder Immers tegen aartsrivaal Ajax

21-09-2014 07:19
1

Fred Rutten moet er ernstig rekening mee houden dat hij zondagmiddag in De Kuip geen beroep kan doen op Lex Immers. De middenvelder kamp met een hamstringblessure, meldt De Telegraaf.

Donderdag ontbrak Immers vanwege de voornoemde blessure in de selectie voor het duel met Sevilla. In de eerste poulewedstrijd van de Europa League ging de Rotterdamse formatie onderuit tegen de voormalige winnaar van het toernooi (2-0).

Volgens de ochtendkrant wil Rutten tegen Ajax spelen met twee spitsen. Het zou dan gaan om Elvis Manu en Mitchell te Vrede. Achter de aanvallers is dan weer een plaats voor aanwinst Jens Toornstra die ook op deze positie speelde in het Europese duel.

Rutten kan in De Klassieker tevens geen beroep doen op Khalid Boulahrouz. De ervaren verdediger ontbreekt nog steeds vanwege een blessure. Feyenoord pakte vijf punten uit vijf gespeelde wedstrijden en is terug te vinden op de veertiende plaats in de Eredivisie. Ajax is de huidige nummer vijf van de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal.