Van den Berg boos op Vitesse-trainer: 'Hij zegt dat ik normaal moet doen'
Middenvelder snapt niets van beslissing Vitesse over sluiten dak

Van den Berg boos op Vitesse-trainer: 'Hij zegt dat ik normaal moet doen'

21-09-2014 11:30
7

Joey van den Berg was witheet direct na afloop van de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-1). De middenvelder van Heerenveen beklaagde zich over het feit dat de Arnhemse club had besloten het dak te sluiten waardoor het volgens hem enorm warm werd en ook was hij niet te spreken over het gedrag van enkele Vitesse-spelers en trainer Peter Bosz.

"Ik ben doorweekt. Niet normaal hoe warm het hier is. Ik kan me niet herinneren dat het in de zomer zo warm is geweest", aldus Van den Berg tegenover De Telegraaf.

De middenvelder had het gevoel dat hij bewust ‘gezocht’ werd door spelers van Vitesse, een voorbeeld daarvan was Marko Vejinovic. "De tegenstanders zoeken me wel eens en dat vind ik ook niet erg. Maar dit was twee keer achter elkaar. Ik wil diep gaan en hij loopt gewoon vol tegen me aan. Dat begint hij te schreeuwen en zeg ik 'wat doe je?'. Dan loopt hij tegen mijn voorhoofd aan en valt hij drie meter naar achteren. Daar kan ik slecht tegen."

Het gedrag van Vitesse-trainer Bosz was in de ogen van Van den Berg ook niet erg netjes te noemen. "En dan ga ik verhaal halen en dan komt zo'n trainer er ook nog bij en die zegt dan dat ik normaal moet doen. Daar kan ik wel een beetje boos om worden."