Jans is niet tevreden: Het besef en de overtuiging ontbrak om AZ pijn te doen
PEC Zwolle gaat nipt onderuit in Alkmaar

Jans is niet tevreden: "Het besef en de overtuiging ontbrak om AZ pijn te doen"

21-09-2014 19:15
1

Op bezoek bij AZ heeft PEC Zwolle een 1-0 nederlaag geleden. De oefenmeester van de bezoekers verklaarde vooral de omgang met balbezit als pijnpunt te hebben ervaren in het AFAS Stadion.

"Wij zijn niet in staat zijn geweest om het voetbal te spelen wat wij willen en kunnen. Het tempo lag veel te laag en er was te weinig beweging. Daar baal ik het meeste van", sprak Jans tegenover de camera van FOX Sports. "Wij kunnen goed voetballen en we hebben onszelf vandaag tekort gedaan. Wij hebben een goed team, maar dat moet wel omgezet worden in de wedstrijd. Het besef en de overtuiging ontbrak om AZ pijn te doen."

Hahn
Doelman Warner Hahn baalde eveneens, juist omdat een inschattingsfout resulteerde in de fatale tegentreffer. "Balen dat mijn fout doorslaggevend is. Ik moet de bal wegboksen, maar ik laat hem los. En dat wordt direct afgestraft", aldus de huurling van Feyenoord, die werd gepasseerd door Markus Henriksen.

Volgens de jeugdinternational was er verder weinig kans om onderscheiding mogelijk te maken. "We gaven niet veel weg, maar waren wel ondermaats aan de bal. We waren vandaag niet goed."