Storm in Ajax-kleedkamer: Ja, behoorlijk. Hij heeft ons goed aangepakt
"Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, wat een geluk"

Storm in Ajax-kleedkamer: "Ja, behoorlijk. Hij heeft ons goed aangepakt"

21-09-2014 22:15
1

Davy Klaassen zag na afloop van de Klassieker weinig reden tot vreugde bij Ajax, ondanks dat de bezoekers met een 0-1 zege aan de haal gingen. "Ik schaam me een beetje voor ons spel."

"Dit was echt niet best. Het enige lekkere is dat we gewonnen hebben", aldus Klaassen na de zege bij Feyenoord tegen NU.nl. "We verloren elk duel. Feyenoord leverde meer strijd. Ik was blij toen de eerste helft afgelopen was. Konden we even tot rust komen."

Wedden

Meer odds

In de rust stormde het in de kleedkamer van Ajax. "Ja, behoorlijk. Hij heeft ons goed aangepakt", aldus Klaassen over de donderspeech van Frank de Boer. "De tweede helft was qua strijd gelukkig wel iets beter van onze kant. Rond de zestigste minuut had ik ook het gevoel dat we iets meer controle hadden. Feyenoord kreeg minder kansen. Maar voetballend was het nog steeds helemaal niks wat we lieten zien."

In de slotfase zwijnde Ajax weer, toen Mitchell te Vrede twee keer een kans om zeep hielp. "Ongelooflijk wat er de laatste vijf minuten allemaal nog gebeurde. Jasper was fantastisch en via een been, een teen en weet ik wat nog meer, ging de bal er ook niet in. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, wat een geluk."