PSV-aanvaller: Als ik meer wedstrijden ga spelen, dan kom ik wel los
"Dit was mijn eerste wedstrijd na zoveel tijd, dus het was best zwaar"

PSV-aanvaller: "Als ik meer wedstrijden ga spelen, dan kom ik wel los"

22-09-2014 10:58
3

Florian Jozefzoon heeft in de 'mini-topper' tegen SC Cambuur zijn kans gegrepen. De vervanger van Memphis Depay speelde een prima wedstrijd en hoopt nu op meer speeltijd in het eerste.

De 23-jarige aanvaller keek na afloop nog met gemengde gevoelens terug. "Dit was mijn eerste wedstrijd na zoveel tijd, dus het was best zwaar", zei hij tegen Omroep Brabant. "Ik heb veel meters gemaakt, maar kwam nog niet echt los. Maar als ik meer wedstrijden ga spelen, dan kom ik wel los. Ik ben er klaar voor."

Jozefzoon vond dat de 4-0 overwinning verbloemde dat PSV het niet gemakkelijk had met Cambuur. "Nee, het was geen makkie. Vooral in de eerste twintig minuten hadden we het moeilijk. We zijn daarna wat slordig met de kansen omgesprongen. Met name de laatste pass moeten we wat zuiverder uitspelen. Maar 4-0 is toch een mooie uitslag. We hebben ruim gewonnen. Dat telt."

Phillip Cocu was overigens lovend over het optreden van de linksbuiten. "Hij is altijd gevaarlijk met zijn snelheid en diepgang. Hij speelt ook wat meer aan de zijkant dan Depay. Of hij nu de komende weken ook speelt? Dat weet ik niet. Dat bekijken we per wedstrijd. Soms kijk je ook naar de zwaktes bij de tegenstander. Daarom doen we het met een hele selectie", zei de trainer zondag.