NAC-fan aan de beurt na winnende voor aartsrivaal: Prima toch
Brievenbus beplakt met sticker 'Ik hou van Breda': "Dat kan ik goed hebben"

NAC-fan aan de beurt na winnende voor aartsrivaal: "Prima toch"

22-09-2014 14:59

Als je als fan van NAC Breda de winnende goal maakt tégen die club, dan kun je actie verwachten. Robert Braber deed het vrijdag en daarna kon een antwoord niet uitblijven. Maar zoals de middenvelder van Willem II al verwachtte bleef het bij een ludieke daad.

Braber werd geboren in Rotterdam, maar woont in Breda en stond als jongen op de tribune bij NAC, de club waar hij tien jaar geleden ook onder contract stond. Op de slotdag van de zomerse transfermarkt tekende hij echter bij aartstivaal Willem II, waarmee Braber vrijdag de derby tegen NAC Breda speelde. Alsof het zo moest zijn scoorde juist hij in de blessuretijd de winnende 2-1.

Braber verwachtte niet dat het voor vervelende acties zou zorgen en kreeg daar gelijk in. Een grote sticker met de tekst 'Ik hou van Breda' sierde zijn brievenbus en verder kreeg hij vooral ludieke berichtjes. "Dat kan ik goed hebben. En er is niks beschadigd. Prima toch", reageert Braber in het Brabants Dagblad. De sticker ging er wel snel af. "Anders kon er echt geen post meer in."