ADO-spits valt op: Ik kan niet zeggen of dit voor mij een tussenstation is
Topschutter zegt lekker in zijn vel te zitten

ADO-spits valt op: "Ik kan niet zeggen of dit voor mij een tussenstation is"

22-09-2014 21:37
1

Michiel Kramer is dit seizoen misschien wel de meest opvallende speler in het groen en geel van ADO Den Haag. De boomlange aanvaller nam al vier doelpunten voor zijn rekening en kreeg vooral complimenten voor zijn fraaie lob tegen FC Groningen.

Gezien zijn waardevolle inbreng en de huidige onzekerheid bij ADO is de vraag over een vervolgstap een logische. Zelf blijft de spits er nuchter onder. "Ik zit goed in mijn vel. En ik ben natuurlijk blij met vier doelpunten in zes wedstrijden", vertelde hij aan Omroep West. "Maar het zou natuurlijk veel fijner zijn als we ook als ploeg meer punten pakken."

De oud-aanvaller van FC Volendam sluit ondanks zijn tevreden gevoel geen vervolgstap uit. Tegelijkertijd wil hij zich niet hardop uitspreken. "Ik heb ooit de stap gemaakt van NAC naar Volendam om zo de stap te kunnen maken naar de Eredivisie, waar ik een vaste basisspeler wilde worden. Dat ben ik nu. Maar wie zegt dat dat over zes maanden nog hetzelfde is? Ik kan niet zeggen of dit voor mij een tussenstation is."

Kramer neemt het op voor teamgenoot Mike van Duinen, die de voorgaande transferperiode naast een overgang naar AZ greep. Daarnaast speelt hij momenteel niet op zijn favoriete plek. "Er is nogal wat gebeurd met en rond Mike van Duinen de laatste weken. Dat is best wel zwaar geweest voor hem. Maar hij heeft het goed opgepakt en is altijd hard blijven werken."