Nog geen herkansing Tévez: Op dit moment zeg ik alleen dat hij goed bezig is
Juventus-aanvaller wacht al jaren op nieuwe interland

Nog geen herkansing Tévez: "Op dit moment zeg ik alleen dat hij goed bezig is"

22-09-2014 23:13

Carlos Tévez kreeg recentelijk een positief woordje te horen, maar een terugkeer in de Argentijnse voetbalploeg zit er voorlopig niet in. De aanvaller van Juventus is opnieuw niet in de selectie opgenomen door bondscoach Gerardo Martino.

Tévez werd de laatste jaren genegeerd vanuit Argentinië, waar tot en met het voorbije WK Alejandro Sabella de scepter zwaaide. Zijn opvolger speculeerde onlangs over een terugkeer. "Ik heb gezegd dat ik met niemand problemen heb en gezien de situatie iedereen overweeg", begon Martino zijn uitleg tegenover ESPN.

"Carlos heeft zelf al aangegeven dat hij goed moet presteren om in de ploeg te komen en op dit moment is hij heel aardig bezig. Maar ik ga niet zeggen of ik hem wel of niet ga oproepen. Op dit moment zeg ik alleen dat hij goed bezig is", aldus de oud-coach van de Spaanse topclub FC Barcelona.

Voor de oefeninterlands tegen Brazilië en Hong Kong zijn negentien spelers uit Europa opgeroepen. SS Lazio-verdediger Santiago Gentiletti was een optie, maar is door een blessure al bij voorbaat afgevallen.