'PSV wil in principe verlengen met verdediger die in lastige situatie zit'
Weinig speelminuten voor twintigjarig talent

'PSV wil in principe verlengen met verdediger die in lastige situatie zit'

23-09-2014 07:39
11

PSV heeft de intentie om te verlegen met Menno Koch. De twintigjarige verdediger heeft in Eindhoven nog een contract tot het einde van dit seizoen en daar wil de club in principe iets aan doen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Het is de vraag of Koch direct openstaat voor een langer verblijf bij de huidige koploper, waar hij niet in de gemakkelijkste situatie zit. De rechtspoot maakte ruim 2,5 jaar geleden al zijn debuut in een oefenwedstrijd, maar wacht nog altijd op zijn officiële eerste optreden in de hoofdmacht.

Koch maakt weliswaar deel uit van de selectie van Phillip Cocu, vooralsnog is geen rol voor hem weggelegd bij wedstrijden van PSV 1. Daar komt nog eens bij dat het talent vanwege de regels ook bij Jong PSV maar weinig aan spelen toekomt, omdat hij mogelijk op de bank moet zitten bij het eerste elftal.

PSV hoopte Koch afgelopen zomer te verhuren, maar daar kwam het niet van. Per slot van rekening trok Marcel Brands ook nog eens Nicolas Isimat-Mirin aan, waar het kamp-Koch niet blij mee was. "Dat is op z'n zachtst gezegd niet netjes", zei zaakwaarnemer Mustapha Nakhli toen.