Feyenoord-spits die 'gevoel mist' moet minst scorende ploeg aan goals helpen
"Ik geef toe dat ik op dit moment het ruiken van de juiste positie nog een beetje mis"

Feyenoord-spits die 'gevoel mist' moet minst scorende ploeg aan goals helpen

23-09-2014 08:45
7

Colin Kazim-Richards lijkt de nieuwe vaste spits van Feyenoord te zijn. De zomeraanwinst moet de minst scorende ploeg van het Nederlandse voetbal aan doelpunten gaan helpen, maar de vraag is of dat hem de komende weken direct gaat lukken.

Tegen Ajax miste Kazim-Richards kans op kans, wat hem slapeloze nachten bezorgde. Het blijkt niet alleen pech te zijn wat hem van het scoren afhield. "Ik geef toe dat ik op dit moment het ruiken van de juiste positie nog een beetje mis", erkent Kazim-Richards dinsdag in het Algemeen Dagblad.

"Dat heb je als spits, dat je precies op de goede plek staat als een bal van de paal of lat terugkomt het veld in. Maar goed, morgen is er weer een kans", aldus de 28-jarige Turk. "Ajax is geweest. We moeten morgen deze lijn doortrekken in het bekertoernooi." 

De aanvaller heeft er vertrouwen in dat het snel beter gaat. "Ik hoef geen vacatures meer op te vullen. Dat is mijn grote probleem geweest. Ik kwam op rechts, op links en achter de spitsen terecht. Terwijl ik gewoon een echte spits ben. Bij Feyenoord krijg ik nu die kans."