'Ik verheug me al op FIFA 15, dan kan ik mezelf besturen, haha'

'Ik verheug me al op FIFA 15, dan kan ik mezelf besturen, haha'

23-09-2014 11:56
12

Voor Giovanni Korte wordt het een periode van herstellen. De aanvaller van FC Dordrecht liep tegen Excelsior Rotterdam (1-1) een kuitbeenbreuk op. Korte wil nog voor de jaarwisseling terugkeren.

Vooralsnog moet hij echter stilzitten om zijn revalidatie te bevorderen. "Ik mag helemaal niks doen, dus ik moet me laten verzorgen door mijn vrienden", vertelt hij dinsdag in het Algemeen Dagblad. "Ik verheug me al op komende vrijdag, als FIFA 15 uitkomt mét FC Dordrecht in het spel. Dan kan ik mezelf besturen, haha."

Korte liep de breuk op in een duel met Bas Kuipers. "Ik voelde een tik van achter en merkte toen ik op de grond lag dat het niet goed zat met de kuit", aldus Korte, die nog een tijdje in de kleedkamer bleef. "Ik heb het gejuich bij de 1-0 van Excelsior nog gehoord, waarna ik per ambulance naar het IJsselland Ziekenhuis ben vervoerd. Mijn vader hield me van de tussenstand op de hoogte en ik was blij dat Robin (Gosens, red.) de gelijkmaker nog maakte. In het ziekenhuis bleek dat het een mooie breuk is, die goed kan herstellen."