Rutten geeft Mulder nieuwe dreun: Hij is daar erg teleurgesteld over
Vermeer goalie in bekertoernooi

Rutten geeft Mulder nieuwe dreun: "Hij is daar erg teleurgesteld over"

23-09-2014 13:47
20

Fred Rutten wil woensdag de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles graag winnen en stelt daarom in zijn ogen de beste elf op. Dat heeft de trainer van Feyenoord dinsdagmiddag laten weten.

Op de persconferentie in de aanloop naar het bekerduel sprak Rutten over zijn opstelling. De oefenmeester kiest voor de sterkst mogelijke basiself tegen de Deventenaren. Dat houdt in dat doelman Erwin Mulder een nieuwe klap te verwerken krijgt. Kenneth Vermeer neemt namelijk ook in het bekertoernooi plaats onder de lat. Eerder leek Mulder de aangewezen sluitpost voor de bekerwedstrijden.

"Mulder is erg teleurgesteld dat hij in de beker niet keept. Hij ging daar een beetje van uit, omdat ik het zou overwegen", citeert RTV Rijnmond de 51-jarige Rutten dinsdag. Karim El Ahmadi kampt na het treffen met Ajax (0-1 nederlaag) nog met pijntjes, terwijl Rutten met Lex Immers en Khalid Boulahrouz geen risico's wil nemen. De basisspelers, onder wie dus ook doelman Vermeer, hoeven geen rustperiode verwachten en staan woensdag in de Adelaarshorst 'gewoon' aan de aftrap.