FC Barcelona omzeilt FIFA-straf, Suarez gaat weer een wedstrijd spelen
Uruguayaan maakt met Barça B opwachting in niet-officiële wedstrijd

FC Barcelona omzeilt FIFA-straf, Suarez gaat weer een wedstrijd spelen

23-09-2014 17:54
18

Luis Suarez gaat nog deze week een wedstrijd spelen voor FC Barcelona. De geschorste aanvaller komt in een niet-officiële wedstrijd in actie voor de Spaanse grootmacht.

Het tweede elftal van de Catalanen oefent woensdag tegen een selectie van Indonesische talenten. Het duel heeft echter geen officieel karakter en dus mag Suarez spelen. De Uruguayaan is, naar aanleiding van zijn beet in de schouder van Giorgio Chiellini, door de FIFA louter geschorst voor officiële wedstrijden.

Wedden

Meer odds

"Suarez wil spelen, hij wil het ritme van een wedstrijd voelen", citeert De Telegraaf hoofdtrainer Luis Enrique dinsdagmiddag uit de Spaanse media. "Luis traint goed en is erg gretig. Dit lijkt ons een mooi moment om hem weer in actie te laten komen."

De oud-spits van Ajax kwam in de zomer voor tachtig miljoen euro naar Barcelona, maar heeft vanwege zijn schorsing nog geen officiële wedstrijd voor de club gespeeld. Op 25 oktober kan hij debuteren in de Spaanse competitie, uitgerekend in de Klassieker tegen Real Madrid.