Bayern maakt indruk tegen koploper, Huntelaar en Robben laten zich zien
Schalke wint eenvoudig van Werder Bremen

Bayern maakt indruk tegen koploper, Huntelaar en Robben laten zich zien

23-09-2014 21:51
3

Bayern München heeft dinsdagavond het verrassende SC Paderborn hardhandig onttroond als koploper van de Bundesliga. De titelhouder, met Arjen Robben terug in het basisteam, zegevierde op eigen veld met 4-0. 

Mario Götze was met twee doelpunten de gevierde man bij de thuisploeg. Ook Robert Lewandowski en Thomas Müller, op aangeven van de weer herstelde Robben, kwamen tot scoren. Bayern leidde na amper een kwartier al met 2-0 en daarmee werden de illusies van Paderborn snel aan diggelen geschoten.

Door de ruime zege belandde Bayern München op elf punten. De ploeg van trainer Pep Guardiola staat nu twee punten los van FSV Mainz 05 en Hoffenheim. Mainz speelde gelijk bij Eintracht Frankfurt (2-2), Hoffenheim moest tegen SC Freiburg genoegen nemen met 3-3.

Werder Bremen - Schalke 04 0-3
Schalke 04, met Klaas-Jan Huntelaar in het basisteam, boekte een prima eerste zege bij Werder Bremen: 0-3. Na de rust kwamen Max Meyer, op aangeven van Huntelaar, en Roman Neustädter snel achter elkaar tot scoren. Tranquillo Barnetta, opnieuw met een assist van Huntelaar, bepaalde in de slotfase de eindstand op 0-3.