Dure misser voormalig AZ-middenvelder wordt Deportivo fataal in derby
Celta wint met 2-1

23-09-2014 23:59

Deportivo La Coruña is dinsdagavond tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. De Galicische regioderby tegen Celta de Vigo werd namelijk met 2-1 verloren.

Haris Medunjanin zal door het duel wel een slechte nacht beleven. De middenvelder, die in het verleden het shirt van AZ droeg, miste in de voorlaatste minuut een strafschop namens de bezoekers. Daarmee had hij in elk geval voor een punt kunnen zorgen en bovendien een zege van de rivaal kunnen voorkomen.

Celta de Vigo had de zege te danken aan doelpunten van Nolito en Joaquin Larrivey, die twintig minuten voor tijd de 2-1 maakte. Tussendoor liet ex-Ajacied Isaac Cuenca zich zien door de gelijkmaker te noteren.

Voor Celta de Vigo is het de eerste derbyzege sinds het seizoen 2006/07. De ploeg komt in punten op gelijke hoogte met Real Madrid, dat naar de vierde plaats klom op de ranglijst. Deportivo staat dertiende.