Feyenoord heeft z'n zaakjes rond Kazim prima op orde: Een risicoloze constructie
Van Geel: "We beslissen uiteraard in een later stadium of we dat doen"

Feyenoord heeft z'n zaakjes rond Kazim prima op orde: "Een risicoloze constructie"

24-09-2014 11:42
2

Colin Kazim-Richards uitte dinsdag de nadrukkelijke wens om langer dan één seizoen bij Feyenoord te spelen. De Rotterdammers hebben een optie om de spits transfervrij over te nemen van zijn Turkse werkgever Bursaspor.

Aan het mogelijke vastleggen van Kazim-Richards zijn geen risico's verbonden, licht technisch directeur Martin van Geel woensdag toe in gesprek met RTV Rijnmond. "Dit is voor Feyenoord een risicoloze constructie", zegt Van Geel over de optie in het contract van de aanvaller. Kazim-Richards kan, wanneer Feyenoord door wil met de aanvaller, transfervrij de definitieve overstap naar Rotterdam maken.

"We beslissen uiteraard in een later stadium of we dat doen, maar op deze manier hebben we dingen alvast goed geregeld", aldus Van Geel. Kazim-Richards liet duidelijk blijken het prima naar zijn zin te hebben in de havenstad. "Ik wil hier blijven en hoop dat Feyenoord de optie licht", gaf de international van Turkije eerder te kennen.

Volgens de regio-omroep kan Kazim-Richards een contract voor twee seizoenen tekenen, wanneer hij weet te overtuigen in de Kuip. Feyenoord zou met de speler al een akkoord bereikt hebben over het salaris dat hij in die twee seizoenen zal gaan verdienen.