Boer vergeet te scoren bij Ajax-debuut: Het is een hele teleurstelling
"Dan maar de nul houden, dat is voor een keeper ook prima"

Boer vergeet te scoren bij Ajax-debuut: "Het is een hele teleurstelling"

24-09-2014 23:05
1

Diederik Boer maakte woensdagavond zijn officiële debuut in het shirt van Ajax. In het Olympisch Stadion werd JOS Watergraafsmeer met 0-9 verslagen, maar de doelman scoorde niet.

Grote namen als Johan Cruijff en Marco van Basten scoorden bij hun debuut, maar dat was Boer ondanks de doelpuntenregen in Amsterdam niet gegeven. "Het is een hele teleurstelling. Het is een goed gebruik. Dan maar de nul houden, dat is voor een keeper ook prima", zei Boer met een lach tegen AT5.

De doelman, die in de zomerse transferperiode overkwam van PEC Zwolle, mocht debuteren in het Olympisch Stadion. "Dit stadion heeft heel veel historische momenten gekend voor Ajax. Het is toeval dat we hier spelen, maar natuurlijk wel heel mooi. Ik vond het hartstikke leuk."

Overigens moet Boer op een ander vlak ook nog debuteren: hij moet nog een ontgroeningsliedje voor zijn teamgenoten zingen. "Ik ben vrijdag de klos, Ik heb nog even wat momenten om te repeteren. Het wordt wel een kinderliedje, want ik ben niet zo van de muziek."