Denswil weigert 'intiem' te praten: Het gaat niet om het geld, totaal niet
Ajax-verdediger in ongewisse

Denswil weigert 'intiem' te praten: "Het gaat niet om het geld, totaal niet"

25-09-2014 00:19
10

De onderhandelingen tussen Ajax en Stefano Denswil over een nieuw contract staan stil. De verdediger wil meer speeltijd en eist meer garanties van zijn club, voordat hij bijtekent.

Denswil, onder trainer Frank de Boer geen basisspeler, kan een contract tot medio 2018 tekenen in Amsterdam. Wat de 21-jarige verdediger betreft zit daar echter geen haast bij. Denswil, die woensdagavond negentig minuten speelde in de gewonnen bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer (0-9) is benieuwd naar zijn sportieve toekomst bij Ajax.

"Zoals het in de media is beschreven, zo is het ook. Ik heb geen toevoegingen. Ik wil er verder niet zoveel over kwijt", reageert hij tegenover AT5. "Het gaat niet om het geld. Totaal niet. Ik speel al veertien jaar voor Ajax. Ik krijg natuurlijk geen garanties op speelminuten, maar ze kunnen je wel andere dingen geven. Daar ga ik niet intiem over praten."

Denswil staat in de pikorde achter Niklas Moisander, wiens contract ook over een jaar afloopt. "Dat wil ik ook even afwachten. Ik ben benieuwd naar wat de club met hem van plan is. Ik wil gewoon aan de trainer laten zien dat ik graag wil spelen. Dan zijn dit soort wedstrijden voor mij even lekker om te laten zien dat ik er ook weer ben."