Hosanna voor talentvolle Ajacied: Ik geniet hier van, elke seconde
Menig in de wolken, debutant die scoort

Hosanna voor talentvolle Ajacied: "Ik geniet hier van, elke seconde"

25-09-2014 09:31
8

Queensy Menig beleefde woensdag een topdag. De aanvaller maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax en wist in de met 9-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer ook te scoren.

"Ik ben hartstikke blij dat ik mijn debuut heb gemaakt. Dat is iets waar je naartoe werkt al die jaren. Ik speel vanaf de D-jeugd bij Ajax en dit is het moment waarop ik heb gewacht", zegt Menig tegenover Ajax TV. "Dat het dan zo mooi is dat je 9-0 wint en dat ik als aanvaller nog mag scoren, is alleen maar mooi."

"Vorig jaar heb ik nog met Jaïro (Riedewald, red.) en Ricardo (Kishna, red.) in de A-jeugd gespeeld, daar heb ik een beetje van afgekeken", lacht hij. "Het smaakt naar meer, ik ben gewoon heel blij. Ik geniet hier van, elke seconde, ook op de training. Als dat in het tweede is, is dat ook geen straf."

"Ik wil mezelf geen doelen stellen, dan raak ik misschien wel teleurgesteld", besluit de talentvolle aanvaller, die de complimenten van trainer Frank de Boer krijgt. "Hij viel goed in. Hij was dreigend en had goede acties. Dat heeft hij beloond met een doelpunt. Dat wil je zien van een debutant."