Natuurlijk is Ajax een goede ploeg, maar we moeten onszelf niet onderschatten
NAC wil ongeslagen status in eigen huis behouden tegen landskampioen

"Natuurlijk is Ajax een goede ploeg, maar we moeten onszelf niet onderschatten"

26-09-2014 15:32
4

NAC Breda hoopt komende zaterdag op de massale steun van de eigen fanatieke aanhang. Zaterdag komt landskampioen Ajax op bezoek in Noord-Brabant, trainer Nebojsa Gudelj legt zich op voorhand niet zomaar neer bij een nederlaag.

De club uit Breda verloor afgelopen weekend van Willem II, in de strijd om de KNVB Beker wist de club zich op het nippertje te ontdoen van de amateurs van Spakenburg. De volle voetbalweek laat zijn sporen na bij NAC, waar Erik Falkenburg, Henrico Drost, Stipe Perica, Adnane Tighadouini en Joeri de Kamps met pijntjes kampen. Zij zijn zaterdag wel inzetbaar tegen Ajax.

"De wedstrijd tegen Ajax is altijd een mooi duel. Voor ons is dit het derde duel in een week, maar fysiek gezien mag dat geen probleem zijn. We hebben goed getraind en zijn fit genoeg om dat aan te kunnen. We gaan er een mooie wedstrijd van maken", belooft Gudelj op de officiële website van NAC Breda. De club is nog ongeslagen in eigen stadion en wil die status graag behouden.

"Natuurlijk is Ajax een goede ploeg, maar we moeten onszelf niet onderschatten. Thuis spelen we goed en krijgen we het publiek achter ons. Net als elke week focussen we op ons eigen spel, niet op de tegenstander. Op een zaterdagavond, een Avondje NAC, kunnen we tegen elke ploeg een goed resultaat boeken. Makkelijk wordt dat zaterdag niet, maar we hebben er veel vertrouwen in."