Zijdelings kreeg ik de vraag of ik eventueel tweede doelman bij Ajax wilde worden
Ten Rouwelaar met NAC tegenover Ajax

"Zijdelings kreeg ik de vraag of ik eventueel tweede doelman bij Ajax wilde worden"

27-09-2014 07:23
3

Jelle ten Rouwelaar hoopt dat de jonge jongens van NAC Breda van zich afbijten in de wedstrijd tegen Ajax. Zaterdagavond staat de goalie met de Bredanaars tegenover de Amsterdammers.

"Met veel strijd, net als in de vorige thuiswedstrijd, kunnen wij het Ajax erg lastig maken. Vroeger kon je de resultaten van tevoren uittekenen. Nu niet. De jeugd wordt anders opgevoed. Al die 'kleine ploegjes' hebben brutale jongens en spelen fris en vooruit. Zij zijn niet onder de druk van volle stadions", reageert de doelverdediger in de aanloop naar het duel met de regerend landskampioen in het Algemeen Dagblad.

"Jonge jongens tonen geen ontzag meer voor grote clubs als Ajax", vervolgt Ten Rouwelaar, die zag dat Feyenoord het zich niet kon permitteren om achterover te leunen. "Frank de Boer zal de Ajax-spelers heus wel kritisch hebben toegesproken, maar uiteindelijk hebben ze gewonnen. Daar gaat het om. Vergeet niet dat Ajax ook nog een jonge groep heeft."

Ten Rouwelaar werd na het vertrek van Kenneth Vermeer nog in verband gebracht met een transfer naar de hoofdstad. "Zijdelings kreeg ik de vraag of ik eventueel tweede doelman bij Ajax wilde worden, maar concreet werd dat nooit", aldus de sluitpost van NAC Breda tegenover het dagblad.