Ajax-uitblinker blijft bescheiden: 'Ik heb wel een redelijke wedstrijd gespeeld'
Middenvelder goed voor drie assists tegen NAC Breda

Ajax-uitblinker blijft bescheiden: 'Ik heb wel een redelijke wedstrijd gespeeld'

28-09-2014 09:45
5

Davy Klaassen maakte zaterdagavond tegen NAC Breda (2-5) een uitstekende indruk. De aanvallende middenvelder van Ajax was goed voor drie assists, maar bleef vervolgens zeer bescheiden tegenover de camera van FOX Sports.

"Ik denk dat ik wel een redelijke wedstrijd heb gespeeld. Vorig seizoen gaf ik in totaal drie assists en nu in één wedstrijd drie. Er zit vooruitgang in", aldus de breed lachende Ajacied in de catacomben van het NAC-stadion.

Wedden

Meer odds

Ajax revancheerde zich voor het matige spel dat de ploeg liet zien tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord (0-1). "Ik denk het wel, al is dit een hele andere wedstrijd. We kregen hier echt veel ruimte. Ik heb wel vertrouwen in de wedstrijd van dinsdag.We kregen veel ruimte en we hebben het balletje goed rondgespeeld denk ik."

De Amsterdammers mochten het speelveld dus verlaten met drie punten, maar men had het zich makkelijker kunnen maken nadat het een voorsprong nam van drie treffers. "We missen een penalty en direct daarna valt de 1-3. Als je die penalty er in schiet is het helemaal klaar, maar nu maak je het jezelf nog wel een beetje moeilijk."