De Boer is hoopvol en neemt vrijwel fitte steunpilaar mee naar Cyprus
Inzetbaarheid Deen nog onzeker

De Boer is hoopvol en neemt vrijwel fitte steunpilaar mee naar Cyprus

28-09-2014 13:28
5

Lasse Schöne nadert zijn rentree bij Ajax. De aanvaller is zo goed als hersteld van een liesblessure en reist maandag met de rest van de selectie mee naar Cyprus, waar dinsdag het Champions League-duel met APOEL Nicosia op het programma staat.

"Lasse Schöne is ook weer van de partij, maar voor de uiteindelijke selectie van 18 man, moet er nog één speler afvallen. Schöne kampte met liesklachten, maar is op de goede weg terug. Of hij daadwerkelijk in actie komen tegen de Cyprioten is nog niet bekend. Buiten de toevoeging van Schöne zijn er geen wijzigingen ten opzichte van de selectie voor het duel met NAC", laat Ajax in een verklaring op de clubsite weten.

APOEL Nicosia verloor de eerste wedstrijd in de Champions League nipt van FC Barcelona, terwijl Ajax knap stand hield tegen Paris Saint-Germain. De Amsterdammers moeten dinsdag winnen om serieus uitzicht te blijven houden op overwintering in het kampioenenbal.

Volledige selectie Ajax:

Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Nick Viergever, Niki Zimling, Diederik Boer