Willy van de Kerkhof op een sponsorbijeenkomst

'Kerkhofjes' zien opmars Ajax: Daar gaan we de handen nog vol mee krijgen
Eindhovense broers niet blij met optreden PSV

'Kerkhofjes' zien opmars Ajax: "Daar gaan we de handen nog vol mee krijgen"

29-09-2014 09:47
39

Willy en René van de Kerkhof maken zich zorgen over de ontwikkelingen bij PSV. Zij denken dat de Eindhovenaren het in de strijd om het kampioenschap heel lastig gaan krijgen met Ajax.

Zondag verloor PSV voor de tweede keer dit seizoen, nu op bezoek bij sc Heerenveen (1-0). "Als je met zo’n instelling aan de wedstrijd begint... Je weet dat je de laatste jaren iedere keer op je donder hebt gekregen in Heerenveen. Het was heel matig, heel zwak!", oordeelt René in gesprek met Omroep Brabant.

"Als Brenet dan onbeholpen een rode kaart krijgt dan vraag je om problemen", vervolgt René. "Een verdiende nederlaag." Zijn broer Willy sluit zich aan bij René. "Zondag was een off-day. Domme actie van Brenet, Maher niet in vorm, dan mis je sterke punten en daarnaast mis je nog drie goede spelers."

Ondertussen deed Ajax het een stuk beter op bezoek bij NAC Breda (2-5). "Ik had gehoopt dat NAC zou winnen maar dat zat er niet in", aldus René. "Het is gewoon een zwart weekend voor de Brabantse ploegen. Ajax was een maatje te groot. Willem II verliest ook. Black weekend!" Willy denkt dat PSV het heel lastig gaat krijgen dit seizoen met Ajax. "Ajax is sterk aan het terugkomen. Daar gaan we de handen nog vol mee krijgen."