Ajax gaat er vol voor: Twee keer winnen van APOEL en stunten in Parijs
"We willen overwinteren, dat is het doel"

Ajax gaat er vol voor: "Twee keer winnen van APOEL en stunten in Parijs"

30-09-2014 07:12
3

Ajax vervolgt de Champions League dinsdag met een lastige uitwedstrijd bij APOEL Nicosia. Na de 1-1 remise tegen Paris Saint-Germain is een goed resultaat op Cyprus nodig om uitzicht te houden op een plek bij de eerste twee. Ricardo van Rhijn is vol vertrouwen.

De rechtsback kijkt nog altijd enorm uit naar de wedstrijden in het miljoenenbal. "Dit is mijn derde Champions League-seizoen maar ik blijf het bijzonder vinden", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Die vlaggetjes, die hymne als het volkslied van de Champions League."

APOEL heeft niet de naam van de tegenstanders die Ajax de afgelopen jaren al ontmoette. "Met clubs als Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, Manchester City, AC Milan en Celtic hebben we de crème de la crème gehad. Mag het één keer ietsje minder?"

"We willen overwinteren, dat is het doel. Ja, ook dit jaar", vervolgt Van Rhijn ambitieus. "Als we iets willen, moeten we stunten in Parijs, maar ook APOEL twee keer verslaan", weet de verdediger, die daar vol voor wil gaan. "Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan."