'Happy One' sluit andere Engelse liefde niet uit: Als dat zo moet zijn, ja
Mourinho: "Ik vertrek alleen als meneer Abramovich me zegt dat het over is"

'Happy One' sluit andere Engelse liefde niet uit: "Als dat zo moet zijn, ja"

30-09-2014 13:30
1

José Mourinho sluit niet uit dat hij binnen de Premier League van club wisselt, zodra zijn tijd bij Chelsea erop zit. De Portugees heeft in het verleden meerdere malen zijn liefde voor 'The Blues' betuigd.

Tijdens zijn eerste periode op Stamford Bridge won Mourinho twee titels, een FA Cup en twee League Cups. Ruim een jaar geleden keerde de manager terug bij Chelsea, maar daar kwamen vooralsnog geen prijzen bij. Meestal blijft de coach ook maar twee, soms drie jaar. Mourinho zei in het Portugese Record dat hij mogelijk bij een andere Engelse club aan het werk gaat.

"Als dat zo moet zijn, ja, maar mijn prioriteit zal altijd bij Chelsea liggen en ik denk nooit aan de interesse van anderen", vertelde Mourinho. "Ik ken het voetbal en ik weet dat ik hier geen vijf, acht of tien jaar zit als ik er niet in slaag te winnen. Natuurlijk niet. Zodra ik erover na moet denken zien we wel weer."

"Het verschil met de vorige keer is dat ik toen niet het doel had om vele jaren te blijven", vervolgde de manager. "Nu blijf ik zolang ze willen dat ik blijf. Ik ben echt The Happy One. Ik vertrek alleen als meneer Abramovich me zegt dat het over is. De vorige keer gaf ik mijn hart en ziel, maar vroeg ik mezelf altijd af wat de volgende club zou zijn. Nu is de eerste keer dat ik daar niet over nadenk."