LIVE-discussie + goals: APOEL door onterechte penalty naast Ajax (1-1)

LIVE-discussie + goals: APOEL door onterechte penalty naast Ajax (1-1)

30-09-2014 22:33
49

Lasse Schöne staat dinsdagavond in de basis bij Ajax voor het tweede Champions League-duel van het seizoen. Apoel Nicosia is op Cyprus de tegenstander van de Amsterdammers.

De basisplek van Schöne mag een verrassing worden genoemd, omdat de Deen lange tijd een twijfelgeval was door een liesblessure, die hij twee weken geleden opliep tegen Paris Saint-Germain. In dat duel zorgde hij voor de belangrijke gelijkmaker (1-1). Schöne werd de afgelopen wedstrijden op de linkerflank vervangen door Lucas Andersen, terwijl Anwar El Ghazi op rechts geposteerd stond.

De rentree van Schöne gaat ten koste van El Ghazi, Andersen mag blijven staan. Nick Viergever krijgt de voorkeur boven Niki Zimling, die tegen PSG nog uitstekend inviel. Frank de Boer kiest verder voor de verwachte namen. Voor Mike van der Hoorn is geen plaats in de achttienkoppige selectie. De verdediger moet op de tribune van het GSP-stadion plaatsnemen.

De opstellingen:

Apoel Nicosia: Pardo; Mario Sergio, Amorin, Carlao, Antoniades; Vinitius, Morais; Tiago Gomes, Aloneftis; Manduca, Sheridan.

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Serero; Schöne, Sigthórsson, Andersen.

Goals:

'28 Andersen 0-1
'32 Manduca (strafschop) 1-1



Discussieer LIVE mee in het reactiesysteem!