Of Kevin Strootman te koop is? Dat moet je aan onze voorzitter vragen
Garcia: ""Kevin is een middenvelder van het hoogste niveau en we wachten op zijn terugkeer"

"Of Kevin Strootman te koop is? Dat moet je aan onze voorzitter vragen"

01-10-2014 13:51

AS Roma-trainer Rudi Garcia tast in het duister over de toekomst van Kevin Strootman. De Nederlandse middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Manchester United.

Louis van Gaal, de trainer van de Engelse club, is zeer gecharmeerd van de middenvelder, die momenteel herstellende is van een knieblessure. De clubleiding van de Italianen was onlangs duidelijk: Strootman is niet te koop. Garcia durft zich toch niet aan een voorspelling te wagen over de toekomst van de oud-speler van onder meer Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV.

"Of Strootman te koop is? Dat moet je aan onze voorzitter vragen", reageert Garcia op vragen van de Engelse media na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (1-1). "Maar de intentie van de club is heel duidelijk: Strootman is een belangrijke speler voor ons. Ik hoop dat hij beschikbaar is voor de thuiswedstrijd tegen City op 10 december, dat wordt een cruciale wedstrijd."

"Kevin is een middenvelder van het hoogste niveau en we wachten op zijn terugkeer. We hopen dat hij er snel weer bij is." Strootman liep afgelopen seizoen een zware knieblessure op. Hij staat sinds maart van dit jaar langs de kant. De Oranje-international moest onder meer het WK in Brazilië aan zich voorbij laten gaan.