Ronaldo baalt van Bulgaarse botte bijl: Leek alsof we een rugbywedstrijd speelden
"Wat belangrijk is, is dat we gewonnen hebben op een plek waar het moeilijk voetballen is"

Ronaldo baalt van Bulgaarse botte bijl: "Leek alsof we een rugbywedstrijd speelden"

02-10-2014 09:31
12

Real Madrid stapte woensdag met een 1-2 zege van het veld in het Champions League-duel met Ludogorets Razgrad. Cristiano Ronaldo moest zich kort voor het eindsignaal noodgedwongen laten vervangen. De Portugese superster kreeg een vervelende tik.

De Portugees baalde na afloop stevig van de schop die hij kreeg. "Het was een bewuste trap, we moeten donderdag even zien hoe het ervoor staat. Op dit moment ligt het een beetje open", zei Ronaldo tegenover de verzamelde media. "Het was een lelijke tackle en het leek erop alsof we een rugbywedstrijd speelden. Het belangrijkste is dat we de drie punten hebben en nu halverwege kwalificatie voor de volgende ronde zijn."

In Sofia incasseerde Real Madrid niet voor het eerst dit seizoen een tegentreffer vanuit een stilstaande situatie. "Dit kan gebeuren in het voetbal, niemand is perfect. We zullen proberen goed te reageren en te verbeteren. Wat belangrijk is, is dat we gewonnen hebben op een plek waar het moeilijk voetballen is. Ludogorets heeft een goed team, met goede spelers en won bijna op bezoek bij Liverpool. We hebben het goed gedaan. Het was geen grootse wedstrijd, maar we hebben onze doelstelling bereikt."

Ronaldo kreeg in de wedstrijd twee keer de kans om vanaf elf meter aan te leggen. De eerste strafschop van de Portugees werd gestopt door doelman Vladislav Stoyanov, al was Ronaldo – die even later wel doel trof vanaf de stip – daar niet zo zeker van. "Ik weet niet of ik 'm miste, of dat de keeper de bal stopte. Maar keepers stoppen ook wel eens een strafschop, daar moet ik hem mee feliciteren."