Kleinduimpje waarschuwt grote kampioenen: Wij kunnen ieder team verslaan
"Ons doel is altijd geweest om door te gaan, zelfs als niemand dat wil geloven"

Kleinduimpje waarschuwt grote kampioenen: "Wij kunnen ieder team verslaan"

02-10-2014 10:01
1

Malmö FF pakte woensdag zijn eerste punten in de groepsfase van de Champions League, maar voldaan is men nog allerminst. Voormalig Ajacied Markus Rosenberg geeft na zijn twee doelpunten tegen Olympiakos alvast een waarschuwing af.

Malmö treft naast Olympiakos ook de kampioenen van Italië en Spanje, Juventus en Atlético Madrid. "Maar ons doel is altijd geweest om door te gaan, zelfs als niemand dat wil geloven", zegt Rosenberg. "Niemand geloofde ook dat we de Champions League zouden halen, maar hier zijn we."

De vier ploegen in groep A staan allemaal op drie punten en dus is een stunt nog altijd haalbaar. "We weten dat we hier iets groots kunnen laten gebeuren. We gaan voor negen punten uit de thuiswedstrijden en hopelijk pakken we nog wat bonuspunten op vreemde bodem."

"We zijn thuis sterk. We hebben gewonnen van Sparta Praag, Red Bull Salzburg en nu Olympiakos. We weten dat we op eigen veld ieder team kunnen verslaan", waarschuwt de aanvaller Atlético Madrid en Juventus, clubs die een budget hebben dat minstens tien keer zo groot is als dat van Malmö.