Wie de instelling van Borussia Dortmund in twijfel trekt, heeft Alzheimer
"Ik ben de eerste die de selectie elke dag een schop onder de kont zou geven"

"Wie de instelling van Borussia Dortmund in twijfel trekt, heeft Alzheimer"

02-10-2014 14:27
1

Borussia Dortmund kent een moeizame start van het nieuwe Bundesliga-seizoen. Uit de eerste zes wedstrijden werden slechts zeven punten behaald, reden voor de Duitse media om de club kritisch te benaderen.

De grootmacht had woensdag weinig problemen met Anderlecht in de Champions League. In Brussel werd met 0-3 gewonnen. Volgens enkele journalisten het gevolg van het feit dat de spelers van de Duitse club zich makkelijker kunnen opladen voor het miljoenenbal. De wedstrijden in de Bundesliga zijn volgens Duitse media niet belangrijk genoeg voor de Dortmund-spelers. Trainer Jürgen Klopp reageerde als door een adder gebeten.

"Ik ben de eerste die de selectie elke dag een schop onder de kont zou geven, wanneer we dit probleem zouden hebben", zegt Klopp. "Wie de instelling van Borussia Dortmund in twijfel trekt, heeft Alzheimer. We praten hier niets goed en hebben ook geen zelfmedelijden. Het is alleen zo dat fouten vaak niet te verklaren zijn. Maar onze moeilijkheden hebben niets te maken met gebrekkige concentratie of instelling."