Messi en Neymar vinden elkaar eindelijk blindelings: Ik heb me aangepast
"Deze rol past goed bij mij"

Messi en Neymar vinden elkaar eindelijk blindelings: "Ik heb me aangepast"

02-10-2014 15:29

De samenwerking tussen Lionel Messi en Neymar kwam vorig seizoen moeizaam op gang, maar inmiddels lijken de twee elkaar te hebben gevonden. De Braziliaan valt in de smaak bij de Argentijn.

Neymar ontpopt zich dit seizoen tot de doelpuntenmaker van Barça, terwijl Messi zich onderscheidt met assists en daardoor wat minder vaak scoort. De samenwerking bevalt goed. "Ik heb mijn manier van spelen hier en daar wat aangepast, omdat de andere spelers wat vaker in het centrum opduiken", zegt Messi. "Deze rol past goed bij mij. Ik had altijd al oog voor de assist, maar nu is het makkelijker omdat ik meer afspeelmogelijkheden heb."

"Het is pas zijn tweede jaar hier, maar het lijkt alsof hij al jaren bij Barça speelt", vervolgt de Argentijnse superster over Neymar. "Ik heb een hele goede relatie met hem, zowel op als naast het veld. Hij is een aardige jongen en een goede professional. Ik denk dat hij één van de voetballers ter wereld kan worden. Misschien is hij dat al. Het is een eer om met een topspeler als Neymar samen te mogen spelen."