'Ajax hoopt talentvolle middenvelder van Paris Saint-Germain tijdelijk te strikken'
Amsterdammers staan niet alleen in strijd om groot talent

'Ajax hoopt talentvolle middenvelder van Paris Saint-Germain tijdelijk te strikken'

12-10-2014 11:56
1

Ajax was in de zomer bijzonder gecharmeerd van Adrien Rabiot en deed volgens berichten in diverse kranten destijds een poging om het talent voor een bedrag van vijf miljoen euro over te nemen van Paris Saint-Germain. Dit lukte niet, maar de Amsterdammers hopen de middenvelder alsnog in januari over te nemen van de Franse topclub, maar dan op huurbasis meldt L’Equipe.

De negentienjarige Rabiot moet dit seizoen genoegen nemen met wedstrijden in het beloftenteam van de club. Het vorige seizoen mocht hij nog 25 keer opdraven in het eerste elftal waarvan twaalf duels als basisspeler.

Ajax staat niet alleen als het gaat om interesse in Rabiot. AS Roma toonde in september ook al interesse. De verwachting is dat de middenvelder in januari de deur bij Paris Saint-Germain achter zich zal sluiten. De vraag is alleen of de club definitief afscheid wenst te nemen van het talent of dat men hem ergens tijdelijk onder wil brengen.

Rabiot wist in 2013 met het nationale elftal van Frankrijk voor spelers onder negentien beslag te leggen op de tweede plaats tijdens het EK. In 2014 won hij met zijn club de landstitel en de Franse beker.