Suarez dolblij met Real en Ajax: Een ongekende samenloop van omstandigheden
"Ik ben iemand die gelooft dat dingen met een reden gebeuren"

Suarez dolblij met Real en Ajax: "Een ongekende samenloop van omstandigheden

14-10-2014 11:25
1

Over elf dagen komt er eindelijk een einde aan de maandenlange schorsing van Luis Suarez. Uitgerekend tegen Real Madrid kan de miljoenenaanwinst zijn debuut voor FC Barcelona gaan maken en daar is hij dolblij mee.

"Het is een ongekende samenloop van omstandigheden, maar ik kijk er heel erg naar uit", zeg Suarez op de website van zijn club. Volgens de Uruguayaan is het geen toeval dat de Clásico van 25 oktober zijn eerste wedstrijd wordt. "Ik ben iemand die gelooft dat dingen met een reden gebeuren."

"Van alle negentien ploegen maak ik uitgerekend tegen Real Madrid mijn rentree. Daar moet een reden voor zijn", vervolgt de aanvaller, die geschorst was vanwege zijn bijtincident op het WK. Na het duel met De Koninklijke wacht in de Champions League ook een bijzondere rentree. Ajax is namelijk de eerste tegenstander tegen wie hij mag spelen.

"En dan ook nog in Amsterdam!", doelt Suarez op het duel van 5 november. "Dat moet voorbestemd zijn. Ik kijk er naar uit om alle mensen van de club weer te zien. Terugkeren en met mijn droomclub aantreden tegen de club waar ik mijn eerste Champions League-wedstrijd voor speelde, het wordt een heel speciaal duel voor me."