Barça-supporters houden hart vast: Ik wil deze kans niet verknallen
Suarez krijgt waarschijnlijk laatste kans om blazoen op te poetsen

Barça-supporters houden hart vast: "Ik wil deze kans niet verknallen"

15-10-2014 13:33
4

Luis Suarez pakt over anderhalve week met een schone lei de draad weer op als actief voetballer. In El Clásico tegen Real Madrid maakt de aanwinst van Real Madrid zijn rentree.

Het is de derde, misschien wel vierde keer dat Suarez zich terug moet knokken door zijn eigen fouten. Over tien dagen loopt zijn maandenlange schorsing af, na zijn beet in de arm van Giorgio Chiellini tijdens het WK. "Ik ben heel blij dat ik bijna weer mag meedoen. Aan de andere kant heb ik ook gemengde gevoelens", verklaart de Uruguayaan in het clubmagazine van Barça.

Wedden

Meer odds

"Ik wil deze nieuwe kans niet verknallen. De laatste maanden voelde ik me te gast bij Barcelona. Ik was geen voetballer. Nu mijn rentree in zicht komt, is het gevoel ook weer beter. Ik wil het team helpen en gelukkig is het lange wachten bijna voorbij."

Suarez hield de afgelopen maanden zijn conditie op peil met trainingen en een sporadische wedstrijd. Na beroep bij sporttribunaal CAS mocht hij in ieder geval weer in oefenduels uitkomen. Deze week scoorde Suarez twee keer voor Uruguay tegen Oman (3-0).