Cambuur-middenvelder gokt op Premier League: Zal opnieuw de wereld verrassen
"Laatst vroegen journalisten of ik de Premier League zag zitten"

Cambuur-middenvelder gokt op Premier League: "Zal opnieuw de wereld verrassen"

16-10-2014 13:02
5

Mohamed El Makrini is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van SC Cambuur. Hij beschikt over een aflopend contract en komt op de leeftijd dat een middenvelder normaal gesproken op zijn hoogtepunt is.

De 27-jarige ziet de topvijf van de Eredivisie wel zitten, maar denkt ook prima te kunnen aarden in de Premier League. "Laatst vroegen journalisten of ik de Premier League zag zitten. Natuurlijk, dat is toch logisch? Als ik een paar weken meetrain, kan ik dat niveau aan. Ja, dat denk ik echt. Mensen hadden ook hun twijfels toen ik met Cambuur naar de Eredivisie ging", vertelt El Makrini aan Voetbal International.

"We hebben de hele wereld verrast. Dat zal ik opnieuw doen als ik hogerop kan. Het risico de Cambuur in de komende periode een vervanger voor mij haalt, moet ik maar gewoon nemen. Als ik dan toch besluit te blijven, ligt het helemaal aan mezelf of ik speel. Zo sta ik er altijd in." Hoofdtrainer Henk de Jong gaf eerder al aan El Makrini er niet naast te gaan zetten omdat zijn contract afloopt.