De Boer ziet bij Feyenoord talent van het jaar rondlopen: Laat het elke week zien
"Hij houdt zich geweldig staande ondanks de druk die er heerst bij Feyenoord"

De Boer ziet bij Feyenoord talent van het jaar rondlopen: "Laat het elke week zien"

17-10-2014 11:21
6

Ook dit seizoen lopen er weer de nodige groeibriljanten rond op de Nederlandse velden. Daarbij hoort uiteraard ook een talent van het jaar. De meeste analisten zijn allemaal een andere mening toebedeeld als ze een speler moeten kiezen.

"Het meest opvallende talent tot nu toe vind ik Daley Sinkgraven", zo deelt Kenneth Perez zijn visie met FOX Sports. "Dat is toch een heerlijke speler met enorm veel potentie. Dat lijkt me typisch een voetballer die het ver gaat schoppen. Sinkgraven is dit seizoen met sprongen vooruit gegaan. Hij maakt Heerenveen beter en weet wat hij doet. Alsof hij al jaren meeloopt."

Bij Arnold Bruggink valt de keuze op Hakim Ziyech. Een aanvallende middenvelder maakte in de afgelopen transferzomer de overstap van Heerenveen naar FC Twente. "Ik denk dat Ziyech op dit moment zijn draai heeft gevonden bij FC Twente en dat hij er weer aan zit te komen. Ik verwacht nog veel van hem. Met name in de periode die er nu aankomt, zal hij laten zien het grootste talent te zijn."

Ronald de Boer kiest verrassend genoeg voor een Feyenoorder. "Ik kies voor Sven van Beek. Hij houdt zich geweldig staande, ondanks de druk die er heerst bij Feyenoord. Hij laat elke week weer zien dat hij op deze jonge leeftijd een geweldige verdediger is. Hij heeft een fantastische pass en kan keihard de duels ingaan. Hij gaat een mooie toekomst tegemoet."