Huntelaar gaf een grote bek en zijn oude vete met Van Persie dook meteen weer op
Gullit: "De problemen zijn verre van verdwenen"

"Huntelaar gaf een grote bek en zijn oude vete met Van Persie dook meteen weer op"

19-10-2014 11:49
19

Ruud Gullit stelt in de Engelse media dat Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar er al sinds het WK 2010 een moeizame relatie op nahouden. Na een klein relletje in het EK-kwalificatieduel met Kazachstan, belandde de vete tussen de twee opnieuw onder een vergrootglas.

Huntelaar reageerde tijdens het duel woedend op Van Persie toen de aanvoerder van Oranje besloot  zelf het doel onder vuur te nemen. De spits van Schalke 04 verkeerde in een betere positie, maar werd overgeslagen door de aanvaller van Manchester United. Van Persie beantwoordde de boze woorden van Huntelaar met een handgebaar, waarna de Nederlandse voetbalwereld in vuur en vlam stond. Gullit is niet verrast door het voorval tussen de twee Oranje-aanvallers.

Volgens de oud-international hebben Van Persie en Huntelaar het al jaren met elkaar aan de stok. "Sinds het WK van 2010 in Zuid-Afrika is er sprake van irritatie tussen Van Persie en Huntelaar", zegt Gullit zondag in gesprek met The Daily Mirror. "Het sudderde al tijdens het EK van 2012 in Polen en Oekraïne en daar is de bom gebarsten. De problemen zijn verre van verdwenen. Huntelaar gaf tegen Kazachstan een grote bek en zijn oude vete met Van Persie dook meteen weer op."